Hírek


Sikeres Magyar-Szlovák INTEREG pályázat

2020-08-30 09:57:09

A Budapesti Tűzoltó Szövetség az elmúlt évben határon átnyúló INTEREG pályázatot nyújtott be RISKHUB címmel, amelyet az idei év nyarán pozitívan bíráltak el. A programban résztvevő szervezetek a múlt héten tartották a projekt indító szakma napjukat Budapesten.

A Budapesti Tűzoltó Szövetség az elmúlt évben határon átnyúló INTEREG pályázatot nyújtott be RISKHUB címmel, amelyet az idei év nyarán pozitívan bíráltak el. A programban résztvevő szervezetek a múlt héten tartották a projekt indító szakma napjukat Budapesten. A napi program egy munkaebéddel kezdődőt, majd a résztvevők a Széchenyi Programirodán kaptak instrukciókat a pályázat sikeres lebonyolítás elősegítése érdekében.

Ezt követően a pályázati koordinátorok beszámoltak a pályázati céljaikról és annak végrehajtásáról Dobson Tibor tű. dandártábornoknak a Magyar Tűzoltó Szövetség elnökének, aki hatalmas sikerként könyvelte el a két ország mentőszervezeteinek együttműködését és sikeres pályázatát, majd gratulált a projectben résztvevő szervezetek tagjainak.

A RISKHUB pályázatban résztvevő szervezetek a következők: Budapesti Tűzoltó Szövetség, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Tűzoltó Szövetség, Komárom-Esztergom Megyei Tűzoltó Szövetség, Győr-Moson-Sopron Megyei Tűzoltó Szövetség, Bős Önkéntes Tűzoltó Egyesület (szlovák), Szilas és Reste települések (szlovák).


Kapcsolódó képek:

Vissza