Megjelentek a NEA pályázati kiírások

2021-10-05 08:38:11

2021. október 4-én megjelentek a Miniszterelnökség által biztosított forrásból a Nemzeti Együttműködési Alap pályázati kiírásai – a 2022. évi keret közel 11 milliárd forint.

A „Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2022.” című, NEAO-KP-1-2022 jelű és a „Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2022.” című, NEAG-KP-1-2022 jelű pályázatainak célja a civil szervezetek alapcél szerinti közösségteremtő, a közösség érdekében végzett tevékenységéhez kapcsolódó költségeinek biztosítása, a civil társadalom erősítése, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítése a működési költségeihez való hozzájárulás, illetve szakmai programjai megvalósításának támogatása révén.

A pályázatok beadási időszakai:

• A „Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2022.” című kiírások tekintetében: 2021. október 4. 10:00 – 2021. november 3. 14:00 között.
  • A „Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2022.” című pályázati kiírás tekintetében: 2021. október 18. 8:00 – 2021. november 17. 14:00 között.

​Dokumentumok és egyéb tudnivalók a BGA Zrt. oldalán érhetők el.