RSOE-MTSZ együttműködés

2019-02-25 10:16:17

A Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület 2019. február 21-én, Ráckevén tartotta éves vezetői és titkári értekezletét, ahol a konferencia résztevői tájékozódtak a Magyar Tűzoltó Szövetség elmúlt évi tevékenységéről, fő célkitűzéseiről, valamint az együttműködés továbbfejlesztésének lehetőségeiről beszélgettek.

A résztevők rövid előadásban ismerkedtek meg az MTSZ elmúlt évekbeli történéseivel, az elkövetkező időszak fő kihívásaival, amelynek egy részében az RSOE is tevékenyen részt vállalt. Az elmúlt időszakban komoly szakmai munkával alakult ki az MTSZ és tagszervezeteinek honlapja, és egységes email-rendszere, amely az RSOE mérnökeinek segítségével készült. Folyamatban van egy statisztikai adatokat gyűjtő interaktív felület kialakítása is. Az RSOE elnöke, Dobai Sándor kiemelte, hogy az önkéntes és ifjúsági versenyek támogatása mellett számos olyan felvilágosító, oktató program van, amelyben a két szervezet együttműködésében további lehetőségeket lát. Ez a jelenlévő megyei titkárok révén, helyi szinten is kiteljesedhet.