Pályázati felhívás

2022-04-30 17:40:02

Ajánlatkérés az INTERREG V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program „Reducing risks by improving interoperability between Slovakia and Hungary for better preparedness” című, SKHU/1902/4.1/108 azonosító számú projekt keretében az önkéntes tűzoltó képzési modulok távoktatási (e-learning) rendszerbe való beépítésére, hozzájuk tartozó médiaelemek összeállítására.

A Budapesti Tűzoltó Szövetség az INTERREG SKHU Monitoring Bizottsági döntése értelmében támogatást nyert a SKHU/1902/4.1/108 azonosítószámú ’Reducing Risks by Improving Interoperability between Slovakia and Hungary for Better Preparedness’ című (továbbiakban: RISKHUB) projekt megvalósítására. Az Ajánlatkérő a tárgyban jelzett projekttel kapcsolatos az önkéntes tűzoltó képzési modulok távoktatási (e-learning) rendszerbe való beépítésére, hozzájuk tartozó médiaelemek összeállítására kér ajánlatot.

1. Ajánlatkérő adatai

Név: Budapest Tűzoltó Szövetség

Cím, székhely: 1081 Budapest, Dologház utca 1.

Képviselő: Kelemen Zsolt - elnök

E-mail: budapest@tuzoltoszovetseg.hu

2. Beszerzés tárgya

A beszerzés tárgya a projekt keretében fejlesztett forrásanyagok távoktatási (e-learning) rendszerbe való beépítése, tanulást segítő médiaelemek (képek, videók, animációk) elkészítése, valamint a rendszer szerkesztésére vonatkozó képzés és hozzáférések biztosítása.

Feladat meghatározás:

A Budapesti Tűzoltó Szövetség 2 képzési modul, a Műveleti taktika és vezetés-irányítás, valamint haladó MEDIC tanfolyam forrásanyagait magyar nyelven, illetve azok angol és szlovák fordítását elkészítette, mely tanfolyamok egyenként 10 óra elmélet, 4 óra gyakorlat és 1 óra vizsga teljesítését tartalmazzák.

Ezekhez, illetve korábban elkészült, már távoktatási rendszerben működő 6 másik modullal kapcsolatban a következő feladatok elvégzésére vár a Szövetség ajánlatot:

1. Tanulást segítő médiaelemek, mint képek, videók és animációk gyártása, az alábbiak szerint:

Médiaelem megnevezése

Darabszám

Műveleti taktika

Darabszám

Haladó MEDIC

Fényképek

66 db

Rajzolt ábrák

5 db

Videó

12 db

Animáció

5 db

A médiaelemek tartalmát és a videók forgatókönyvét a Szövetség biztosítja.

1. Az említett két új modul forrásanyag magyar, angol és szlovák verziójának, és az ezekhez tartozó kész médiaelemek, valamint 6 korábbi modul (Kárhelyszíni elsősegély nyújtás, Árvízi védekezés, Vegetáció tűz, Kisgépkezelői, Nemzetközi katasztrófa segítségnyújtás, Képzők képzése) szlovák nyelvi verziójának távoktatási rendszerbe való beépítése. A kész távoktatási anyag magában foglalja a tanulási folyamat nyomon követését szolgáló ellenőrző kérdéseket, a záróvizsgát, és mérés-értékelési megoldásokat a képzők részére. A távoktatási anyag elkészülésének határideje 2022. május 15.

Az árajánlatban kérem jelezze, hogy a felület/szolgáltatás lehetővé teszi-e a Szövetség számára, hogy maga szerkessze, bővítse a tananyagokat, illetve új modulokat hozzáadjon, és a szolgáltatás módjától függően kérem adjon ajánlatot:

1. a teljes anyag elkészítésére, valamint annak karbantartására, és/vagy
  2. amennyiben a keretrendszert és annak használatához szükséges támogatást biztosítja lehetővé téve a tananyagok a Szövetség általi szerkesztését, bővítését, újabb modulok hozzáadását, a rendszer felállítására, szerverszolgáltatásra, a támogatás biztosítására (egyszeri képzési díj az vagy havi támogatásra) vonatkozóan.

1. A távoktatási tanfolyamokhoz való hozzáférés biztosítása 500 fő részére, ha a felhasználók száma nem korlátlan és külön díj esedékes.

3. Alkalmassági követelmények

• Az Ajánlatadónak szakmailag megfelelő tapasztalatokkal kell rendelkeznie az ajánlattételi felhívás tárgyát képező tevékenységben, illetve a megfelelő ár-érték arányt szükséges képviselni.
  • Nem lehet ajánlattevő, akivel szemben csőd-, végelszámolási vagy felszámolási eljárás, vagy egyéb, a megszüntetésre irányuló, jogszabályban meghatározott eljárás van folyamatban, illetve akinek köztartozása van.

4.  Az árajánlat tartalma

Az árajánlatot az alábbi szempontok szerint szíveskedjen megadni:

• az ajánlattevő megnevezését, címét, cégszerű aláírását/képviselő/ajánlattevő nevét;
  • az ajánlat tárgyának pontos megnevezését;
  • az ajánlattételi felhívás tárgyához kapcsolódó szakmai tapasztalat bemutatását;
  • az árajánlat érvényességét, dátumát;
  • a nettó árat, ÁFA-t, bruttó árat forintban az alábbi feladatok szerinti bontásban:
    • Felsorolt médiaelemek gyártása
    • Forrásanyagok különböző nyelvi verziói és médiaelemek e-learning rendszerbe emelése és/vagy keretrendszer és támogatás biztosítása, szerverszolgáltatás
    • 500 hozzáférés biztosítása, ha releváns

5. A szolgáltatás teljesítésének igazolása

Az ajánlatkérés tárgyát képező szolgáltatás teljesítését követően teljesítés-igazolás kiállítása szükséges.

6. A szerződés meghatározása

Vállalkozási szerződés

7. Fizetési feltételek, az ellenszolgáltatás teljesítésének feltételei, számlázási módja

A vállalkozási díj megegyezés szerinti elszámolási időszakonként kerül kifizetésre a teljesítési igazolás alapján kiállított számla ellenében.

8. Az ajánlatok elbírálásának szempontja

Az Ajánlatkérő a legalacsonyabb összegű ajánlati árat megajánló Ajánlattevővel köt szolgáltatási szerződést.

9. Az ajánlatok beérkezésének határideje

2022. május 4. 12.00

10. Az ajánlatok benyújtásának nyelve

Az ajánlatokat magyar nyelven kell benyújtani, a mellékelt excel táblával együtt.

11. Az ajánlatok benyújtásának módja és helye

Kérjük, hogy az ajánlatot cégszerűen aláírva szíveskedjen e-mailben megküldeni a business@budapest.tuzoltoszovetseg.hu e-mail címekre, vagy személyesen benyújtani az Ajánlatkérő 1081 Budapest, Dologház utca 1. alatti székhelyére.

Kelt.: Budapest, 2022.04.30

Kelemen Zsolt - elnök