Hírek


Tűzoltó Szakmai Nap, szeptember 17: továbbra is minden a tervek szerint!

2022-09-14 09:26:45

A Tűzoltó Szakmai Napon hűvös, többé-kevésbé esős idő várható, de ez senkit ne tántorítson el – a rendezvény a tervek szerint megvalósul!

Mindenekelőtt némi időjárás-előrejelzés: a szakmai napon hűvös időre számíthatunk. A meteorológiai szakemberek szerint időnként feltámadó, élénk széllel és némi esővel is számolni kell, de egyelőre úgy tűnik, nem kell hosszabb ideig tartó esőzéstől tartani. Érdemes ennek megfelelően meleg öltözettel készülni!

A helyszín felkészítése megtörtént, a kiállítói sátrak készen állnak. Az étkezés céljára rendelkezésre áll az étterem, illetve egy külön nagy sátor várja a látogatókat, amely egyébként esőbeállóként is funkcionál. Szeretettel várunk tehát mindenkit, és bízunk benne, hogy némi eső és a hidegebb idő nem riasztja el a látogatókat – a tűzoltók ennél mostohább körülményeket is megtapasztaltak!

Ettől függetlenül folyamatosan kapcsolatban állunk meteorológiai szakemberekkel, és a továbbiakban jelen bejegyzésünket fogjuk frissíteni a Balatonföldvár környékén szombatra várható időjárás kapcsán.

Vissza