Rollover 2024 – külön csapatversennyel az önkéntes tűzoltóknak

2024-03-13 09:12:32

A Magyar Tűzoltósport Egyesület által szervezett, 2024. április 27-én, a szegedi Huszár Mátyás rakparton zajló versenyen külön csapatverseny lesz önkéntes tűzoltóknak, külön nyereménnyel.

A Dél-Alföld Stihl és a Stihl Kft. jóvoltából az MTSE egy csapatversenyt hirdet a regisztráló önkéntes tűzoltó egyesületek részére (csak ÖTÉk!), melynek győztese egy új, Stihl márkájú motoros láncfűrészt vihet majd haza.

A csapatverseny során minden érintett induló egyéni futamban indul. Az azonos ÖTE-ből jelentkezők egyéni időeredményei összeadódnak és az így kapott összesített célidő számít a csapat eredményének. Amennyiben az egy ÖTE-ből érkezők száma nem éri el a 3 főt, úgy az adott egyesület nem indul a csapatversenyben.

Amennyiben az egy ÖTE-ből érkezők száma meghaladja a 3 főt, úgy automatikusan a három legjobb időeredmény kerül beszámításra, tehát előre nem kell megjelölni a csapatversenyben induló három személyt.

Minden egyéb infó és a regisztrációs lehetőség is megtalálható a verseny honlapján:

(az illusztráció a tavalyi Rolloverről származik, fotó: MTSE / Gyöngyi Ferenc)