Koszorúzás Nemzetközi Polgári Védelmi Nap alkalmából 2023. március. 02. 14:10

A Magyar Tűzoltó Szövetség nevében a szervezet elnöke a Nemzetközi Polgári Védelmi Nap alkalmából megkoszorúzta a hősi halott légoltalmi tűztoltó és tűzszerész bajtársaink tiszteletére is állított Nemzeti Tűzoltó Emlékhelyet Budapesten, a Fiumei úti Nemzeti Sírkertben.

Országos Kismotorfecskendő-szerelési Bajnokság 2023 2023. február. 28. 09:00

Az idei versenysorozat május 27-én kezdődik, és szeptember végéig tart – az egyes futamok időpontjait és helyszíneit tesszük közzé.

Ülésezett az MTSZ Tűzoltóverseny Bizottság 2023. február. 27. 16:06

A Magyar Tűzoltó Szövetség Tűzoltóverseny Bizottsága 2023. febr. 25-i ülésén egyeztette és megtervezte az idei év sportversenyeit.

Együttműködési megállapodás a Vajdasági Tűzoltó Szövetséggel 2023. február. 20. 05:27

A Budapesti Tűzoltó Szövetség elnöke Kelemen Zsolt és a Vajdasági Tűzoltó Szövetség elnöke Sinisa Savija együttműködési megállapodást írt alá Újvidéken.

Önkéntes segítők indultak Törökországba 2023. február. 07. 13:45

Mint ismert, erős földrengések rázták meg Törökország déli és Szíria északi részét hétfőn hajnalban. Több százan életüket vesztették, rengetegen megsérültek, ezer fölött van az összedőlt épületek száma. Törökország az Európai Veszélyhelyzet-kezelési Központ online felületén 04:47-kor kért segítséget az unió tagállamaitól, amelyre más országok mellett Magyarország is reagált. A HUNOR mellett a Katolikus Karitász felkérésére a Budapest Önkéntes Mentőszervezet Egyesület tagjai is útnak indultak.

Szélvihar a hétvégén – köszönetnyilvánítás 2023. február. 06. 14:09

A hétvégén szélvihar söpört végig az országon. A helyreállítási munkálatokban résztvevő tűzoltóknak Dobson Tibor tű. vőrgy., a Magyar Tűzoltó Szövetség elnöke mond köszönetet.

I. Kárpát-medencei Gyűjtők Találkozója 2023. február. 02. 09:36

2023. március 4-én, szombaton zajlik az I. Kárpát-medencei Gyűjtők Találkozója. A programra hívjuk fel a figyelmet, egyúttal egy lehetőségre, amennyiben valaki tűzoltói gyűjteménnyel kíván részt venni.

X. Országos Tűzoltó-kapocskupa 2023. január. 30. 13:49

2023. március 25-én, Vértessomlón zajlik a X. Országos Tűzoltó-kapocskupa, melyre a szervezők legkésőbb március 12-ig várják a jelentkezéseket.